Weboldal
készítés.

Miért kell weboldal?

Sokan úgy gondolják az ő termékükhöz vagy szolgáltatásukhoz nincsen szükség weboldalra

Azonban ebben biztos vagyok, hogy nem így van. Minden termékhez és szolgáltatáshoz lehet készíteni egy olyan oldalt ami elősegíti az offline értékesítést vagy kibővíti a vállalkozást az online részvételre.

Akár csak azzal, hogy megfelelő információt szolgáltat a cégünkről, vagy egyáltalán a potenciális ügyfél tudtára adja azt, hogy Hello, létezünk ám, nézz be hozzánk!

Gondoljunk bele, hogy legutoljára amikor kerestünk valamit azt hol tettük? Valamelyik apróhirdetéses újság hátsó oldalait böngészve, vagy esetleg felcsaptuk a telefonkönyvet és kinéztük a legközelebbi étterem telefonszámát, hogy asztalt tudjunk foglalni?
Szerintem inkább a Google-t hívtunk segítségül, és onnan szereztünk információt. Az a cég, amelyiknek weboldala sincs, ezeknél a kereséseknél teljesen láthatatlan, így nézve nem is létezik.

Természetesen a weblap nem egy csodaszer, nem azt jelenti, hogy ha készen van onnantól csak várnunk kell, hogy a telefonunk nagyot csippanjon és nekünk már csak el kell költenünk a pénzt.
A weboldal egy marketing eszköz, annak egy komoly alappillére, azon felül még foglalkozni kell azzal, hogy megfelelő forgalmat irányítsunk az oldalra.

Akkor a weboldal egy igazi aranybánya?

Természetesen a weblap nem egy csodaszer, nem azt jelenti, hogy ha készen van onnantól csak várnunk kell, hogy a telefonunk nagyot csippanjon és nekünk már csak el kell költenünk a pénzt.
A weboldal egy marketing eszköz, annak egy komoly alappillére, azon felül még foglalkozni kell azzal, hogy megfelelő forgalmat irányítsunk az oldalra.

Mit tartalmaz weboldal készítés?

Olyan weboldalt, amely megfelelően tükrözi a vállalkozásodat az online térben. Úgy kerül kialakításra, hogy figyelembe vesszük mire vágynak a vállalkozásod buyer personái (azok a fickionált karakterek, akik a legalkalmasabb vásárlók).

  • EGYEDI DESIGN: Vállalkozásra szabott kinézet, figyelembe vesszük kik fogják használni az oldalt.
  • RESZPONZÍV MEGJELENÉS: Manapság nagyon nagy része az internetes forgalomnak telefonról érkezik, így aki nincs reszponzív megjelenésű weboldala, könnyen veszíthet potenciális ügyfeleket, hiszen ha a navigáls fejfását okoz, akkor inkább elhagyják az oldalunkat.
  • VÁLLALKOZÁS IGÉNYEIRE SZABVA: Minden olyan tartalmat, amire szükség van a vállalkozáshoz, legyen szó kapcsolati űrlapról, vagy egy galériáról ami akorábban legyártott termékeket mutatja be, vagy egy időpont foglalást biztosító lehetőség.

Garancia a munkára

weblap akkor van kész, amikor ezt közösen így látjuk

Természetesen a legfontosabb az ügyfél elégedettsége, így a weblapot fejlesztés közben is közösen áttekintjük, illetve az átadás után is van lehetőség módosítást kérni.

Mennyibe kerül?

Azok a piszkos anyagiak, vagy annyira nem is.

A weboldakat egyedi módon készítjük el, így az árak is egyediek. Azonban tájékozódásképpen az alábbi csomagok jó kiindulási alapok:

  • KICSI CSOMAG – 89.000 Ft-tól: Egyszerűbb, sablon alapú, egyedi design elemekkel. Kicsi weblap, maximum 5 aloldallal, melyek bemutatják a vállalkozásod.
  • EXTRA CSOMAG – 139.000 Ft-tól: Egyedi, designer által készített weboldal maximum 10 aloldallal, igény szerinti kiegészítőkkel.
  • TELJESEN EGYEDI CSOMAG – 199.000 Ft-tól: Egyedi grafikák, design elemek és funkciók készítése teljesen a vállalkozásodra megvalósítva.

Kérj ingyenes árajánlatot, és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Írj egy üzenetet bátran.

Kérdésed van? Szeretnél egy szuper weboldal-t de még nem igazán tudod milyen irányba indulj?

Dobj egy mail-t bátran és segítek!

Elérhetőségek

Mobil.

+36-30-258-0827

Close Menu