Webáruház
készítés.

Miért kell weboldal?

Sokan úgy gondolják az ő termékükhöz vagy szolgáltatásukhoz nincsen szükség weboldalra

Azonban ebben biztos vagyok, hogy nem így van. Minden termékhez és szolgáltatáshoz lehet készíteni egy olyan oldalt ami elősegíti az offline értékesítést vagy kibővíti a vállalkozást az online részvételre.

Akár csak azzal, hogy megfelelő információt szolgáltat a cégünkről, vagy egyáltalán a potenciális ügyfél tudtára adja azt, hogy Hello, létezünk ám, nézz be hozzánk!

Gondoljunk bele, hogy legutoljára amikor kerestünk valamit azt hol tettük? Valamelyik apróhirdetéses újság hátsó oldalait böngészve, vagy esetleg felcsaptuk a telefonkönyvet és kinéztük a legközelebbi étterem telefonszámát, hogy asztalt tudjunk foglalni?
Szerintem inkább a Google-t hívtunk segítségül, és onnan szereztünk információt. Az a cég, amelyiknek weboldala sincs, ezeknél a kereséseknél teljesen láthatatlan, így nézve nem is létezik.

Miért jó egy webshop?

Röviden mert egy 24 órában működő boltot kapsz, ami szinte bárki számára elérhető. jól hangzik igaz?

Gondoljunk bele, hogy egy fizikai boltnak milyen nagy rezsiköltsége van. Mennyi befektetett erőforrás szükséges ahhoz, hogy akár egy kis boltot üzemeltetni tudjunk. 

Egy webshoppal ezt a magas fajlagos költséget olcsóbban és egyszerűbben meg tudjuk oldani, ráadásul úgy, hogy akár a hét minden napján, egész évben bevételt tudunk vele generálni. A webshop nem helyfüggő, az egész országból szinte bárkinek hozzáférhető, a mai logisztikai megoldásokkal pedig rengeteg lehetőség van akár részfeladatok kiszervezésére.

 

Akkor a webshop önműködő pénzgeneráló?

Korántsem. 

A webshoppal is foglalkozni kell, magától egy weboldal és webshop sem fog forgalmat generálni. A potenciális ügyfeleidet valahogy oda kell irányítani. 

A webshop az egyik láncszem a sok közül a sikeres online értékesítéshez, nagyon fontos a marketing, illetve maga az értékesített termék is.

Mit tartalmaz webshop készítés?

Olyan webshopot, amely megfelelően tükrözi a vállalkozásodat az online térben. Úgy kerül kialakításra, hogy figyelembe vesszük mire vágynak a vállalkozásod buyer personái (azok a fickionált karakterek, akik a legalkalmasabb vásárlók).

  • EGYEDI DESIGN: Vállalkozásra szabott kinézet, figyelembe vesszük kik fogják használni az oldalt.
  • RESZPONZÍV MEGJELENÉS: Manapság nagyon nagy része az internetes forgalomnak telefonról érkezik, így aki nincs reszponzív megjelenésű weboldala, könnyen veszíthet potenciális ügyfeleket, hiszen ha a navigáls fejfását okoz, akkor inkább elhagyják az oldalunkat.
  • VÁLLALKOZÁS IGÉNYEIRE SZABVA: Minden olyan tartalmat, amire szükség van a vállalkozáshoz, legyen szó kapcsolati űrlapról, vagy egy galériáról ami akorábban legyártott termékeket mutatja be, vagy egy időpont foglalást biztosító lehetőség.
  • ÁTGONDOLT WEBSHOP STRUKTÚRA: A könnyen kezelhetőség, és a felhasználói élmény nagyon fontos szempont a webáruház készítésekor.

Garancia a munkára

weblap akkor van kész, amikor ezt közösen így látjuk

Természetesen a legfontosabb az ügyfél elégedettsége, így a weblapot fejlesztés közben is közösen áttekintjük, illetve az átadás után is van lehetőség módosítást kérni.

Mennyibe kerül?

Azok a piszkos anyagiak, vagy annyira nem is.

A weboldakat egyedi módon készítjük el, így az árak is egyediek. Azonban tájékozódásképpen az alábbi csomagok jó kiindulási alapok:

  • e-KÖZÉRT – 149.000 Ft-tól: Egyszerűbb, sablon alapú, de egyedi design elemekkel. Kicsi webshop, maximum 3 aloldallal, melyek bemutatják a vállalkozásod és segítik az értékesítést.
  • e-VEGYESBOLT – 189.000 Ft-tól: Egyedi, designer által készített webshop maximum 10 aloldallal, igény szerinti kiegészítőkkel.
  • e-SZUPERMARKET – 259.000 Ft-tól: Egyedi grafikák, design elemek és funkciók készítése teljesen a vállalkozásodra megvalósítva. Tartalmazza az első egyedi landing oldalad is az általad megjelelöt termékekre.

Kérj ingyenes árajánlatot, és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Írj egy üzenetet bátran.

Kérdésed van? Szeretnél egy szuper weboldal-t de még nem igazán tudod milyen irányba indulj?

Dobj egy mail-t bátran és segítek!

Elérhetőségek

Mobil.

+36-30-258-0827

Close Menu